Gåsepigen

Gåsepigen

Nu kan du også sende mig en mail!

Send en mail
Galleri Keld
Kagegalleri

Rugbrød 4.4

OpskrifterPosted by Gåsepigen Mon, December 01, 2014 17:57:21
29. officielle version af rugbrødet. Denne har jeg bagt mindst ti brød af, og de er alle blevet gode. God smag, lang holdbarhed, nul huller.

Min gamle surdej var blevet træt, så moderen trådte til med en slat af sin. Jeg lavede en testkørsel, og den gamle surdej fik så meget baghjul. Den virkede stadig, men skulle efterhånden bruge næsten et døgn til hævning i formen. Ain't nobody got time for that. Nu booster jeg surdejen et døgns tid, før jeg starter rugbrødsdejen. Jeg håber, det kan holde den i vigør.

Husk i øvrigt, at nisseøl er i sæson nu. Hvidtøl kan købes hele året til en 6-7 kr. stykket; men nisseøl kan erhverves for en væsentlig lavere pris. Sidste år tankede jeg op til hele 2014 mellem jul og nytår, hvor man kunne købe en six-pack for en rund tier. Nisseøl er lidt sødere end hvidtøl, men det skal man vist være connaisseur for at kunne registrere. Da jeg fordoblede mængden af nisseøl, blev ahornsiruppen strøget.Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Gåsepigen Wed, December 10, 2014 16:48:09

Ja, huhej hvor det går. Synes efterhånden, at bloggen tager for meget af min tid, så det kommer måske til at gå knap så stærkt i fremtiden.

Posted by Brormand Wed, December 10, 2014 16:42:52

Hold da op for en trafik!!! Hele to opdateringer på så kort tid!